Samenwerking tussen Takkenkamp, Heijmans en Droneview

Samenwerking tussen Takkenkamp, Heijmans en Droneview

Efficiënt inmeten met drones

Samen met Heijmans en Droneview zetten we een stap vooruit in het slim en efficiënt inmeten van projecten met behulp van drones. Dankzij nauwkeurige data, tot wel 1 mm precies, hebben alle betrokkenen eenvoudig toegang tot belangrijke projectinformatie. Hierdoor berekenen we de metrages voor kozijnen, daken en metselwerk moeiteloos. Ook brengen we de staat van elk onderdeel duidelijk in kaart.

De samenwerking zorgt voor een betere planning, minder transport en efficiënter gebruik van materialen. Dit betekent dat we sneller en preciezer kunnen werken, met zo min mogelijk impact op de omgeving.

Ons eerste project waarbij we deze aanpak toepassen, is het appartementencomplex ”Oliemolen” in het centrum van Roosendaal. Dit complex bestaat uit 10 blokken met 97 appartementen en acht grondgebonden woningen. Het is nog maar het begin van de vele projecten waar we samen aan gaan werken!

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact